Порошенко і Мальдіви: Корчинський розповів, завдяки кому населення України «знає більше»
22.01.2018 12:18

Від президента в часи війни люди очікують відданості, аскетизму і самопожертви власними статками на захист оборони, а не подорожей на Мальдіви. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів український політичний і громадський діяч, журналіст і телеведучий Дмитро Корчинський.

Коментуючи інформацію про мальдівський вояж Петра Олексійовича, що нещодавно з'явилася в ЗМІ, наш співрозмовник повідомляє наступне: «Якщо б президент не соромився цього вчинку, то він не секретів би цей захід. А так як він його робив таємно, мабуть, він з самого початку розумів, що робить щось не дуже добре. Зрозуміло, що від президента в часи війни люди очікують відданості, аскетизму і самопожертви власними статками на захист оборони. Люди були обурені ще тим, що на ці гроші можна б було придбати багато медичних машин для фронту, наприклад, забезпечити солдат захисними окулярами і навушниками, щоб не отримувати контузію. Якраз цих грошей вистачило б на три бригади від цього святкування. Ясно, що президент не мав себе так поводити».

Дмитро Корчинський нагадує про те, що Порошенко протягом останніх десятиліть був державним чиновником.

«Тобто ми розуміємо, що він мільярдер. Але для державного чиновника, якій не мав займатися бізнесом майже все своє свідоме життя, це ненормально. Це свідчення того, що він був корумпованим чиновником», - каже громадський діяч.

На думку Корчинського, інформація на кшталт тієї, що була оприлюднена кілька днів тому, розповсюджується «завдяки» іноземним розвідкам.

«Ці викиди явно зроблені американцями: вони піклуються про те, щоб населення знало більше», - додає наш співрозмовник.

Нагадаємо, інтернет-видання Новини України - From-UA раніше повідомляло про те, що в ЗМІ з'явилася інформація про те, що президент України Петро Порошенко новий 2018 рік зустрічав вдома, кілька днів провів в Івано-Франківській області та відвідав з приватною поїздкою Мальдіви.