Чоловічі аналоги жіночих ерогенних зон
24.01.2018 12:31

Розбираємось, куди торкатись, щоб зробити йому добре.

1. Вуха. Ну вууха, вони й в Африці вуха, і у чоловіка теж. Тільки не засовуй свого язика занадто глибоко! Достатньо ніжно попестити їх язичком, дуже ніжно і бережно покусати мочку, і куди ж без твого томного дихання прямо у його мужнє чоловіче вухісько.

2. Шия. Поцілунки у шию теж приємні чоловікам. Але не затримуйся у цій зоні занадто довго, все ж таки для чоловіків більш чуттєвою є нижня половина тіла.

3. Соски. Тут все індивідуально. У одних чоловіків вони чуттєві, а інші будуть дивитися на тебе і думати: «Чому ти смокчеш мій сосочок? Я же не баба!». Одним словом, спробуй їх попестити, але уважно слідкуй за його реакцією, і в разі чого негайно спускайся вниз.

4. Пупок. Пестощі пупка чоловікам теж приємні. Але ж це чоловіки зі своєю тваринною рослинністю! Одним словом, будь готова знайти у його волохатому пупку катишки зі светра чи навіть шматочок вчорашнього бутерброда.

5. Поперек. Якщо він не робив тобі масаж, то і ти сама можеш не здогадуватися, що це й твоя ерогенна зона. Внизу спини багато нервових закінчень. Поцілунками їх навряд чи оживиш, а от еротичний масаж в цій зоні здатен не аби як завести вас обох.

6. Твій клітор – це його вуздечка! Принаймні відчуття аналогічні. Тож при оральному сексі витворяй з його вуздечою те, що б ти хотіла, щоб він виробляв з твоїм клітером – ніжно дразни його кінчиком язика, малюй на вуздечці своїм гострим язичком круги та зигзаги, ніжно по ній поплескуй.

7. Твоя точка G - це.. це його простата! Не кожна пара зважується на массаж простати, але ті хто спробував , говорять, що побували на небесах..ну, принаймні, чоловіча половина пари. Від масажу простати він може оргазму вати навіть без дотиків до пеніса. До того ж, це дуже корисно для чоловічої потенції. Якщо ви зважитеся на такий крок, май на увазі: жодного манікюру!!! Нігті можуть поранити таку чутливу зону! Доречі, в секс-шопах є для цього спеціальний масажер.

Важно! Материал подготовлен на основании актуальных научных и медицинских исследований и носит исключительно информационный характер. Данная информация не может быть основанием для установки диагноза или лечения. Если у вас проблемы со здоровьем, для установки диагноза обязательно обратитесь к врачу.