ТОП-5 дуже відвертих сцен у кіно у незвичайних місцях
25.01.2018 11:24

Відверті сцени у фільмах останнім часом стали нормою і нікого не дивують

Однак деякі еротичні кадри здатні підкупити своєю оригінальністю.

Добірку дуже відвертих сцен склав Vogue UA, передає Gazeta.ua.

«Я тебе люблю... Я тебе теж ні» (1976)

Відверті сцени у кіно

Героїня Біркін закохується у гомосексуала, а в кінці фільму вони займаються анальним сексом. Сцена їх інтимному зв'язку, що відбувається на кузові вантажівки, вважалася на той час провокативною. Однак естети прийняли її з захопленням.

«Спокута» (2007)

Відверті сцени у кіно1

Дія фільму починається у 1935 році. 13-річна Брайоні володіє чудовою уявою і пише п'єси. Вона знає, що син прислуги Роббі закоханий в її старшу сестру Сесілію і та відповідає йому взаємністю. Розгортається любовна драма, проте сцена з сексом в бібліотеці стала однією з найяскравіших у кінематографі.

«Автокатастрофа» (1996)

Відверті сцени у кіно2

Художній фільм розповідає про одну з форм сексуальної девіації групи людей. Вони отримують сексуальне задоволення від автокатастроф. Фільм породив численні дискусії. Його режисер Девід Кроненберг казав: «Це небезпечний фільм. Багато в чому».

«Німфоманка» (2013)

Відверті сцени у кіно3

Це скандальна історія еротичних переживань жінки від народження до п'ятдесятиріччя. Вона розказана від імені головної героїні Джо.

«Клас» (1983)

Відверті сцени у кіно4

У старшокласника Джонатана Огнера абсолютно немає сексуального досвіду. В одному із закладів Чикаго Джонотана знімає 38-річна Еллен. У них трапляється секс прямо в ліфті. Після того пара перейшла у кімнату готелю, де провела кілька пристрасних днів в ліжку.