Провідниця залишилася без роботи через відверті фото на рейках
27.01.2018 09:29

Канадська залізниця звільнила провідницю Стефані Кательнікофф за публікацію відвертих фотографій на своїх особистих сторінках в соцмережах.

Керівництво компанії провело внутрішнє розслідування і з'ясувало, що на сексуальних знімках Кательнікофф позувала на залізничних шляхах. Паралельно з роботою провідницею дівчина займається модельною кар'єрою.

Як відзначили в розслідуванні, Кательнікофф згадувала в соцмережах про свою роботу, і в деяких випадках виступала з критикою компанії. Уже після звільнення дівчина заявила, що Канадська залізниця не виплатила їй зарплату за минулі місяці.

За словами Кательнікофф, в компанії пояснили звільнення «недоречним контентом в соціальних мережах». Вона зазначила, що шкодує про знімки, які вона робила на залізничних коліях, і не хоче, щоб хтось наслідував її приклад. Колишня провідниця також зазначила, що всі інші знімки пов'язані з її модельною кар'єрою і про них вона не шкодує.

Як зазначило видання Vice, це вже друге звільнення Кательнікофф з Канадських залізниць - в 2014 році поїзд під її управлінням зійшов з рейок. Через два роки дівчина подала апеляцію і виграла: суд ухвалив, що однією з причин звільнення була її скарга на домагання колеги.