Самотній тато з Черкащини знайшов собі наречену, взявши участь у телешоу. ВІДЕО
02.02.2018 03:10

Черкащани взяли участь у новому ризикованому соціальному проекті "Наречена для тата". 28-річний Юрій Шпілька із села Майданівка на Звенигородщині самостійно виховує сина, 8-річного Юрчика, і мріє знайти кохану дружину та турботливу маму. У межах проекту унікальна програма із сумісності підібрала чоловікові 27-річну Тетяну Сирицю із Черкас. Протягом місяця пара житиме під одним дахом у мальовничому селі, де живе Юрій, шукатиме компроміси та, можливо, побудує серйозні стосунки, пише vikka.

Юрій Шпілька працює на Звенигородському сиркомбінаті. Самотнім батьком став, коли сину був рік і два місяці. Мама Юрчика, за словами головного героя, хотіла жити в місті, тому поїхала на заробітки у Харків і в село не повернулася.

Нова супутниця чоловіка Тетяна теж має нелегку історію. У 12 років вона втратила маму, через стрес дуже набрала вагу. У 19 років дівчина важила майже 100 кг. За рік дієти Тані вдалося схуднути на 27 кг.

У пари із Черкащини спільна мета – знайти справжнє кохання і бути підтримкою одне одному, але в дечому їхні погляди не зійшлися. Юрій Шпілька – противник соцмереж, особливо Instagram, а Таня активно користується всіма соціальними мережами. Через це чоловік захвилювався, чи звикне його "наречена" до життя в селі, яке він любить і мріє, щоб воно розвивалось.

Також Юрій навчився економити гроші, тому без приводу не їздить у місто і взагалі не користується серветками. "Для цього є вода", – сказав він Тані, коли та хотіла витерти руки.

Незважаючи на це, при першій зустрічі чоловік проявив неабияку турботу: подарував дівчині їстівний букет із цукерок і фруктів та поступився їй власною спальнею. Наступного дня Таню теж чекав сюрприз: Юрій показав їй краєвиди Майданівки і довірив кермо свого автомобіля.