Як «правильно» кусати коханих: поради для досягнення нового рівня задоволення
05.02.2018 13:14

Як і еротичні поцілунки та подряпини, пристрасне покусування партнера є важливою частиною любовної гри.

Місця для кусання під час сексу — ті самі, що і для поцілунків (лоб, волосся, щоки, груди, соски, губи). Уникати укусів слід хіба що верхньої губи та внутрішньої поверхні рота.

Автор "Камасутри" лікар Ватьсяна радить слідкувати за станом зубів: на його думку, вони мають бути рівними, гладкими, без вад. А ось зіпсованим зубам та іклам із тріщинами - не місце на полі любовного бою.

Також у "Камасутрі" наводиться перелік укусів, які варто залишати на коханцях. Зокрема, це "прихований", "припухлий" укус, "крапка", "ланцюг крапок", "ланцюг коштовностей" та такі екзотичні, здавалось би, укуси як "корал і коштовність", "розірвана хмара" і навіть "жування вепра".

"Прихований" — це такий укус, який залишає незначний слід не надто червоного кольору. Той самий укус із натисканням вже зветься "припухлим". "Крапку" можна залишити, зачепивши маленький шматочок шкіри двома зубами. А якщо кусати всіма зубами, то це — "ланцюг крапок".

Укус під назвою "корал і коштовність" роблять, коли здавлюють шкіру між кількома зубами й губою. Той самий укус, але вже всіма зубами, — "ланцюг коштовностей". Укус, слід від якого схожий на коло з нерівними виступами — це "розірвана хмара".

А ось безперервні, довгі, численні сліди у вигляді смуг із мідно-червоними проміжками – якраз укус із дивною назвою "жування вепра". Ну, хоча після ночі з коханцем, який залишає такі сліди, на ранок можна сказати щось на кшталт "ох, як вепер по мені пройшовся". Автор "Камасутри" вважає, що останні два види укусів властиві дуже пристрасним коханцям.

Ну, а тепер трішки поговоримо про місця для укусів, які згадуються у давньому еротичному трактаті як найбільш придатні.

Приміром, "прихований", "припухлий" укус та "точка" наносяться у нижню губу, "корал і коштовність" — у щоку. Наприклад, обидва "ланцюги" у "Камасутрі" радиться наносити на шию, пахви, між стегнами. Також "ланцюг точок" доречним буде на лобі та стегнах. "Розірвана хмара" і "жування вепра" доречно виглядатимуть на грудях.

Укуси, як і подряпини, як йдеться у давньому еротичному творі, будуть нагадувати коханим про минулі ночі й надихатимуть на нові любовні звершення у ліжку.

Авторка цих рядків переконана, що ніжне, а часом і сильне покусування — залишки наших диких інстинктів під час шлюбних ігрищ. Але хіба ж не приємно залишити один на одному сліди від укусів, що потім доведеться приховувати від колег і близьких, торкатися їх і згадувати про проведену разом захопливу ніч.