Психолог розібрав інтерв’ю Поклонської і поставив діагноз
08.02.2018 11:49

Останнє інтерв’ю Наталії Поклонської нагадує потік не замутненої примітивної свідомості поєднаної з театром абсурду.

Таку думку висловив український політик Борислав Береза, а підкріпив він свої слова коментарями російського практикуючого психіатра до найяскравішим цитат Поклонської.

«… один на Майдані керував сотнями і командував кого вбити. Я це сама чула на власні вуха…», – розповідає в інтерв’ю Поклонська.

«Невже була на Майдані? Або все ж слухові галюцинації? Голоси, до речі, часто є наслідком алкогольних психозів. Або все ж тут конфабуляция?», – слідує коментар психіатра.

На фразу Наталії, що сьогодні незрозуміло, хто стоїть на чолі України, фахівець пропонує просто скористатися google, щоб дізнатися ще багато чого нового.

Не втратила Поклонська і можливість нагадати, що в Україні нібито заборонено говорити російською мовою: «Спробуйте поговорити російською мовою на Україні – так закопають!». На що психіатр відразу ж поспішив уточнити це у Берези: «Слава, тобі часто доводиться відкопуватися?».

Похвалилася Наталя і своїм умінням будувати складні речення: «… потенціал, який багатий в якійсь із частин питань …». На це психіатр резюмував, що «тут Черномирдіну стало прикро».

«Порадувало» і бажання Поклонської побачити одну з європейських столиць.

«Особливо мене смішить її бажання побачити Париж, а їй бачте заборонений в’їзд в ЄС. Страждає. Вважаю, що нехай забуде Париж і радіє, що для неї відкриті Самара, Воркута, Норильськ і Тамбов. У її випадку це заслужено», – написав Береза.

«У неї простежується неконгруентний настрій. Зазвичай це є симптомом шизофренії, але зустрічається також при органічних захворюваннях головного мозку і деяких формах розладів особистості», – а ось це вже резюмував інтерв’ю психіатр.