Магда про прес-конференцію Порошенка: Вчергове президент підготувався до діалогу краще, ніж представники ЗМІ
01.03.2018 14:50

Спочатку представники медіа говорять про крайню потребу зустрітися з главою держави та обговорити нагальні питання, але коли ця зустріч відбувається, то вона перетворюється на ярмарку марнославства з боку представників ЗМІ. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів кандидат політичних наук, політичний експерт, журналіст Євген Магда.

Коментуючи підсумки вчорашньої прес-конференції Президента України Петра Порошенка, наш співрозмовник зазначає наступне: «Журналісти вчергове не поставили питань, які б поставили президента в тупик. Тобто ми вже не вперше бачимо, що представники медіа говорять про крайню потребу зустрітися з главою держави, обговорити нагальні питання, але коли ця зустріч відбувається, то вона перетворюється на ярмарку марнославства з боку представників ЗМІ. Вчергове президент виявився готовим до діалогу краще, ніж представники медіа. І це при тому, що йому поставили питання, як на мене, всі, хто його зазвичай критикує».

На думку політолога, вчорашня конференція не є останньою у цьому році.

«Я думаю, що будуть ще великі прес-конференції. Як мінімум, одна. І тому, думаю, представникам медіа було б непогано зробити певні висновки», - додає Магда.

«Усвідомлюючи той факт, що президентська кампанія фактично почалась, Петро Порошенко зважував відповіді на всі питання. А вірять йому виборці чи ні, ми побачимо власне під час президентських виборів. Я думаю, що все-такі рішення щодо участі у виборах у Порошенка є, і тут він в цьому питанні трошки кокетував, що він ще не ухвалив це рішення», - резюмує експерт.