Залишимося в ж*пі: відомий спортсмен відмовляється від українського паспорта
02.03.2018 23:31

Український футболіст Тарас Романчук, який зараз виступає в якості півзахисника польської “Ягеллонії”, прийняв рішення відмовитися від громадянства України.

В одному з інтерв’ю, футболіст заявив, що змінить паспорт по закінченню сезону.

За його словами, він стане громадянином Польщі.

“Дуже радий отримати громадянство Польщі, цього варто було чекати. Коли я перейшов в” Ягеллонію “в 2014 році, то говорив з віце-президентом клубу. Сказав йому, що у мене є польське коріння, оскільки моя бабуся народилася в Польщі”, – розповідає футболіст.

Романчук також додав, що підняв всі необхідні документи і направив запит на отримання громадянства.

“Ми знайшли всі документи, що підтверджують її (бабусі – прим.ред.) походження, і рік тому я направив запит на отримання польського громадянства. Я можу мати тільки одне громадянство в Україні. Верну свій паспорт, швидше за все, в травні, після закінчення сезону “, – сказав Романчук.

Відзначимо, в мережі активно обговорюють його рішення і, що насторожує, майже ніхто не засуджує спортсмена.

“Не суди і не судимий будеш. З такою корумпованістю в українському футболі скоро все підуть”, – пише Василь Сич.

“Їдьте все закордон, міняйте паспорта. А хто ж тоді буде боротися за майбутнє, пенсіонери або хто. Скажу так, якщо ми всі будемо тікати від проблем, то ми просто залишимося в ж ** пе в тій самій ж ** пе, яка сидить у Верховній Раді. Тому не треба пускати бульбашки з носа, а брати прут і надавати добре по ж ** пе, тому що за нас це ніхто не зробить. Хочеш кращого життя, як за кордоном, то роби його тут, тому що за кордоном ти тільки гість, іноземець нехай навіть з паспортом до тебе ніколи не будуть ставитися повноцінно ти втік зі своєї рід ни, не захотівши міняти її на краще “, – вважає Віталій Довгаль.