Український чиновник раптово нагородив себе премією до 8 березня
09.03.2018 22:59

Голова селищної ради Ружин Житомирської області Віталій Жарський з нагоди 8 березня отримає премію в розмірі посадового окладу.

На це звернув увагу підприємець Олександр Остапчук, який поділився фотографією документа в соціальних мережах.

В опублікованому документі йдеться: «преміювати сільського голову Жарський з нагоди 8 березня Міжнародного жіночого дня, в рамках кошторисних призначень на оплату праці в розмірі посадового окладу».

Зараз в мережі активно висміюють чиновника, який привітав себе з жіночим днем. Відзначимо, багато хто помітив, що це тільки проект рішення (документ без печатки та підпису), але більша частина коментаторів впевнена, що проект в підсумку проголосували. Крім того, частина українців впевнена, що це фейк.

“Премія до свята – дрібниця … А ось те. Що існує дуже поширена практика нарахування премії щомісяця. При тому – 100% – звичайна справа, але часто і 200% (щомісяця). …” барани “, в першу чергу, не депутати, а ті люди, які вибрали таких депутатів. У моєму селі бюджет громади на щомісячні премії працівникам органу місцевого самоврядування не дерибаняться. Економиться кожна копійка. Звичайно, завдяки тому, що ось такі проекти рішень не голосуються “, – коментує Зіна Шевченко.