Цибулько: Рубан вів свою гру, хоча його роль у визволенні полонених була доволі помітною
12.03.2018 14:44

Рубан вів свою гру, яка була не в інтересах України, хоча на початках його роль у визволенні полонених була доволі помітною. Про це в ексклюзивному інтерв’ю кореспонденту інтернет-видання Новини України – From-UA розповів громадський діяч Володимир Цибулько.

Коментуючи ситуацію, що виникла навколо затримання керівника організації "Офіцерський корпус" Володимира Рубана, наш співрозмовник зазначає, що ця фігура спочатку особливо не заважала владі.

"Рубан вів свою гру, яка була не в інтересах України, хоча на початках його роль у визволенні полонених була доволі помітною", - каже аналітик.

В той же час, зазначає експерт, частина людей, яких було визволено з полону вже проявила себе у всіляких радикальних середовищах.

«Це такі дріжджі для радикальних середовищ. А тепер ми просто маємо факт з затриманням зі зброєю… Я думаю, що аргументи для затримання на 60 днів слідство визначило. Всі сценарії, про які, наприклад, говорив голова СБУ, очевидно, будуть підтверджуватися в судах», - каже Володимир Цибулько.