Вид спорту, що підвищує сексуальний потяг у жінок – дослідження
20.03.2018 08:45

Жінки, які регулярно займаються велосипедним спортом, відчувають підвищений сексуальний потяг.

До такого висновку прийшли вчені Каліфорнійського університету в Берклі, їх роботу публікує MedicalXpress.

У дослідженні взяли участь 3118 жінок, половина з яких регулярно катається на велосипеді.

Медики порівняли стан їх здоров’я, сфокусувавшись на сечостатевій системі. При цьому вчені врахували такі чинники як вік, загальний стан серцево судинної системи та індекс маси тіла.

З’ясувалося, що практикуючі велоспорт частіше страждають від інфекції сечових шляхів. Це, на думку авторів роботи, пов’язане з тиском, який чинить сидіння на зазначену область, “проштовхуючи” хвороботворні бактерії углиб організму.

Крім того, захоплення велосипедом призводить до перетискання судин в паховій області і, як наслідок, до оніміння статевих органів.

Протилежно велосипед впливає на сексуальне життя — велосипедистки, за даними дослідження, рідше страждають від статевих розладів і говорять про те, що частіше займаються сексом, порівняно з жінками, які уникають цього виду спорту.

Важно! Материал подготовлен на основании актуальных научных и медицинских исследований и носит исключительно информационный характер. Данная информация не может быть основанием для установки диагноза или лечения. Если у вас проблемы со здоровьем, для установки диагноза обязательно обратитесь к врачу.