Корчинський: Савченко потрапила в психологічну залежність від ФСБ
19.03.2018 15:31

Надія Савченко має доступ до секретних матеріалів і в той же час відвідує окуповані території, має власні особисті стосунки зі спецслужбами РФ. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів український політичний і громадський діяч, журналіст і телеведучий Дмитро Корчинський.

За словами нашого співрозмовника, останні заяви Надії Савченко стосовно Пашинського не є правдою.

«Відбувається ось що. Коли вона потрапила в полон і в тюрму РФ, то ФСБшники, які з нею працювали, були першими в житті людьми, яких цікавила її думка і глибини її душі, які говорили з нею по-людськи. До того часу це була жінка, яка зловживала спиртним, ненормативною лексикою, і ніхто до неї не ставився серйозно. І цікавитися її політичною позицією нікому не спадало на думку. Вона потрапила в психологічну залежність від цих ФСБшників, і ця психологічна залежність продовжується», - зазначає Корчинський.

Крім цього, продовжує політик, скоріш за все, Савченко розраховує на вибудовування власної політичної сили, «спираючись на ФСБ».

«Вона допускає багато порушень, в тому числі і формального плану. Наприклад, вона має доступ до секретних матеріалів і в той же час відвідує окуповані території, має власні особисті стосунки зі спецслужбами РФ. В умовах війни такого роду співпраця, в чому б вона ні полягала, зі спецслужбами ворожої сторони не може розцінюватися інакше, ніж державна зрада», - додає Дмитро Корчинський.