Візовий центр в центрі Києва: просто, швидко, комфортно
23.03.2018 10:31

Більшість подорожей розпочинається з організаційних питань: розробка плану мандрівки, бронювання готелів, отримання візи. Так, останнім часом чимало європейських країн дозволили громадянам України, котрі мають біометричні паспорти, в’їжджати без отримання відповідного дозволу. Але до деяких держав, не маючи візи, не потрапити.

Візовий центр в Києві в ТРЦ Gulliver

ТРЦ Gulliver (м. Київ) ламає уявлення про формат торгівельно-розважальних центрів. Тут не тільки можна зробити всі потрібні покупки, розважитися сім’єю, а й відкрити візу для в’їзду в 25 країн світу. Відповідна установа розташована на восьмому поверсі ТРЦ Gulliver. Це візовий центр в центрі міста — gullivercenter.com/trc-services/vizoviy-centr.

Згадана установа є офіційним представництвом посольства з оформлення документів для отримання дозволу на в’їзд у країну. Тут клієнтам оформляють різні типи віз: ділові, навчальні, туристичні, робочі.

Для отримання дозволу на в’їзд необхідно подати:

  • візову анкету;
  • фотографії;
  • закордонний паспорт;
  • внутрішній паспорт;
  • документи, що підтверджують мету поїздки.

Співробітники центру надають консультації кожному клієнту, повну інформацію щодо пакету документів, їх змісту й умов оформлення.

Шопінг, відпочинок і різноманітні послуги

ТРЦ Gulliver давно полюбився мешканцям та гостям столиці. Що в ньому приваблює відвідувачів?

  • Зручне розташування: ТРЦ знаходиться у центрі міста поруч зі станцією метро.
  • Різноманітні торгові точки — тут можна купити практично все: техніку, сувеніри, одяг, продукти та безліч інших корисних речей.
  • Можливість відпочити всією сім’єю. У ТРЦ працюють ресторани та кафе, кінотеатр, боулінг і зона дитячих розваг.

Тут надають різні послуги, зокрема, працює візовий центр.

Чому варто звертатися до візового центру в ТРЦ Gulliver?

Відділення надає можливість подати всі документи одночасно, а не звертатися в декілька установ щодо їх оформлення. Це зручно, особливо в Києві, де на пересування по місту витрачаються години. Таким чином виходить подвійна економія зусиль та часу.

Досвідчений персоналу центру знає всі нюанси і тонкощі, що стосуються процедури подання документів. Це дозволяє звести відмови до мінімуму. Тому кількість звернень за візовими послугами постійно зростає. Прозора система оформлення документів дає клієнтам можливість переконатися в чесності та відкритості роботи установи.

Кожен, хто звертається у центр, отримує номер, на якому вказаний час прийому. Це дає змогу уникнути черг і зберегти гарний настрій усіх клієнтів.

І найголовніше: бажаючим отримати візи нічого не доведеться робити самостійно. Їм не потрібно буде хвилюватися через неправильне оформлення бланків або відсутність якихось дозволів. Кваліфіковані співробітники центру самі заповнять необхідні документи і забезпечать повноту їх пакету. Тож клієнти можуть ні про що не турбуватися і невдовзі отримати очікувану візу.