Гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 26 березня 1 квітня
26.03.2018 20:22

На цьому тижні приділіть особливу увагу фінансам. Про те, хто зможе втілити в життя свої мрії, а кому краще економити Ви можете дізнатись в астрологічному гороскопі на тиждень з 26 березня 1 квітня 2018 року для всіх знаків зодіаку на ONLINE.UA.

Овен ♈

На цьому тижні варто почати економити, прагніть максимально скоротити свої витрати, до кінця тижня ситуація може змінитися в кращу сторону. Намагайтеся опанувати себе і уникнути сплесків негативних емоцій, це піде на користь як вдома, так і на роботі. Зосередьте свою увагу на стосунках з близькими.

Телець ♉

Вас чекають невеликі фінансові надходження, але витрати краще направити в правильне русло — покупки для сім’ї і благоустрою будинку. В середині тижня Ви можете виявитися в центрі невеликого скандалу, але не варто приймати це близько до серця. В кінці тижня будьте уважні до свого здоров’я, можливі простудні захворювання.

Близнюки ♊

Цей тиждень Близнюків, в фінансовому плані все буде стабільно, саме час відправитися за корисними і приємними покупками. На роботі вас чекає винагорода, оскільки начальство гідно оцінить Ваш труд. У колективі складеться доброзичлива атмосфера.

Рак ♋

Паперові питання краще відкласти на середину тижня, з фінансами проблем не очікується, проте краще не розповідати про джерела доходів. Всі проблеми можна з легкістю вирішити, варто лише докласти трохи зусиль. А для уникнення конфліктів скористайтеся своїм відчуттям гумору.

Лев ♌ Левам на цьому тижні не варто планувати крупних покупок, хоча серйозних фінансових проблем не передбачається. Джерелом позитивних емоцій буде спілкування і робота з людьми. До кінця тижня намагайтеся бути менш самокритичні.

Діва ♍

Настав час приділити увагу собі і своїй зовнішності, відвідайте фітнес-центр, салон краси. Зараз вдалий час, щоб змінити зачіску або оновити гардероб. На роботі варто бути уважніше і уникати конфліктів.

Терези ♎

Терезів на цьому тижні чекають невеликі фінансові надходження, але витрати краще направити в правильне русло — покупки для сім’ї і благоустрою будинку. В середині тижня Ви можете виявитися в центрі невеликого скандалу, але не варто приймати це близько до серця. В кінці тижня будьте уважні до свого здоров’я, можливі простудні захворювання.

Скорпіон ♏

Цей тиждень сприятливий для досягнення нових висот на роботі. Ви з легкістю завершите роботу над старими проектами і відразу ж візьметеся за нові. В кінці тижня Ви отримаєте винагороду за виконану працю.

Стрілець ♐

На цьому тижні Вам краще проявити ініціативу на роботі, це однозначно принесе успіх, проте не кваптесь пробиватися в лідери. Прагніть стримати свої емоції і бути спокійнішими та мудрішими. Зірки піднесуть Вам несподівану зустріч із старими знайомими, яка дозволить виправити минулі помилки.

Козеріг ♑

На початку тижня можуть з’явитися непередбачені витрати і коли здасться, що вже зовсім все погано, до кінця тижня, фінансове положення покращає. Намагайтеся приділити більше уваги сім’ї і подбайте про правильне харчування, краще уникнути вживання шкідливих продуктів.

Водолій ♒

Важливі справи краще зробити на початку тижня. Вам знадобиться більше посидючості, сконцентрованості та уважності. Спілкування з людьми на цьому тижні приноситиме позитивні емоції. В середу і четвер можете зайнятися шопінгом, але не кваптеся витрачати все й відразу.

Риби ♓

Рибам варто почати економити, оскільки заощадження закінчуються, а нові грошові надходження будуть тільки в кінці тижня. Намагайтеся не піддаватися бажанню що-небудь купити, оскільки Ви можете стати власниками непотрібної речі.