Школяра-вбивцю сім’ї з Павлограда можуть відпустити: почалося шоу, хлопець різко «захворів»
26.03.2018 11:45

Обвинувачений у вбивстві сім’ї своїх сусідів в Павлограді 11-класник Валентин Земцов може уникнути покарання.

Про це повідомила юрист Анна Маляр.

«Жителі Павлограда кажуть, що вони майже 10 років не можуть притягнути хлопця і його батька до відповідальності, тому що його мама, увагу, глава суду, а тато – підприємець. Щоб ви розуміли, люди кажуть що телебачення – це їх остання надія. Далі буде самосуд – вони так і попереджають місцеву владу», – зазначила вона.

Маляр також уточнила, що вбивцю можуть залишити без покарання.

«У місцевих жителів є побоювання, що навіть після такого жахливого вбивства, цього хлопця можуть не покарати. Він може навіть не поїде в СІЗО, а в лікарню, тому що, бачте, поранився, коли людей різав», – уточнила вона.

За словами юристки, зараз школяра покривають і місцева влада, поліція і навіть директор школи.

«У Павлограді цілком не давали поширювати інформацію про жахливе вбивство. Місцева преса – мовчить. Люди змушені звертатися на загальнонаціональні канали. Коли про це дізналася директор школи, вона заборонила дітям спілкуватися з журналістами. Але вони розповіли, що в школі здійснюється торгівля наркотиками», – підкреслила Маляр.

Нагадаємо, учень 11 класу, який скоїв подвійне вбивство, був проблемною дитиною і мав проблеми з законом. Про це повідомив глава Національної дружини Павлограда Сергій Тищенко.

За його словами, зловмисник напав з ножем на сім’ю, чоловіка з 4-річною дитиною зарізав на смерть, а 35-річній жінці на 38-му тижні вагітності вдалося вижити. Тищенко повідомив, що вбивцею є 18-річний Валентин Земцов, мати якого працювала в суді.

«За словами інформаторів, Валентин зарізав подружжя через собачку. Скарги на нього надходили неодноразово. Він довгий час тероризував учнів третьої школи. Незрозуміло, куди дивилася директор школи, і служба поліції у справах неповнолітніх», – повідомив Тищенко.