26.03.2018 15:40

Ну, хто ж із геймерів не мріє забути на якийсь час про всі буденні турботи та з головою зануритися у світ улюбленої гри? Нова GSP 500 створена саме для того, щоб кожна така подорож була максимально змістовною, і гра дарувала справжнє задоволення.

Модель з відкритими навушниками стала черговим поповненням у серії спеціалізованих ігрових гарнітур Sennheiser. GSP 500 здатна відтворювати дуже точне і виключно реалістичне аудіо і при цьому зроблена так, щоб вам у ній було однаково комфортно, як завгодно довго і за будь-яких обставин. Класний звук, покращена ергономіка, професійного рівня мікрофон і міцна конструкція - все це разом дає змогу, як то кажуть, поринути у геймплей, і перетворює гру на персональну фабрику гарного настрою.

Игровая гарнитура Sennheiser GSP 500 - обзор особенностей

Нова Sennheiser GSP 500 оснащена фірмовою відкритою акустичною системою, що розроблена і виробляється на німецькому заводі компанії Sennheiser. Відкрите акустичне оформлення дозволяє навушникам гарнітури генерувати більш природний, значно об'ємніший та добре збалансований звук.

Плюс до цього, у GSP 500 звук завдяки особливому розташуванню перетворювачів направляється точно у вушні канали користувача. Таким чином, гарнітура сприяє формуванню правильного просторового сприйняття ігрового середовища, тобто допомагає краще орієнтуватися у грі і краще її відчувати.

Игровая гарнитура Sennheiser GSP 500 - обзор особенностей

Вам вона точно підійде

При розробці GSP 500 фахівцям Sennheiser вдалося успішно реалізувати відразу декілька нових конструктивних рішень, що спрямовані як на підвищення зручності цієї гарнітури, так і на те, щоб вона однаково добре підходила буквально кожному геймеру, незалежно від його персональних фізичних даних чи індивідуальної манери гри.

Особлива конструкція кріплень навушників з двовісними металевими шарнірами допомагає гарнітурі ідеально пристосуватися до контуру вашого обличчя. Оголів'я у цієї моделі теж регульоване, тому GSP 500 швидко і без жодних проблем підлаштовується під розміри голови, при цьому ви за потреби можете легко відрегулювати тиск гарнітури у точках її контакту з головою так, як зручно вам, чи/або залежно від ситуації .

Ергономічної форми накладки амбушюр навушників виконані з "дихаючого" матеріалу, вони теж швидко адаптуються до форми вух і вміють її "запам'ятовувати". Зовнішнє покриття накладок виготовлене зі спеціальної тканини з дуже корисними властивостями: вона приємно холодить шкіру і не дає навушникам прилипати до голови. Відкрита конструкція самих навушників не лише підвищує чіткість і реалістичність звуку, але й сприяє природній циркуляції повітря усередині чашок. Тому в GSP 500 ніколи не буває спекотно, навіть коли справжня "спека" починається у самій грі.

Игровая гарнитура Sennheiser GSP 500 - обзор особенностей

Надійний зв'язок, ніяких перешкод

"Кожна ігрова гарнітура Sennheiser розробляється з нуля, і модель GSP 500 винятком, звичайно ж, не стала. Нова гарнітура повинна оптимально відповідати нинішнім і навіть деяким майбутнім вимогам сучасного геймінга, котрий стрімко розвивається, - прокоментував випуск новинки Андреас Джессен, керівник відділу ігрової продукції компанії Sennheiser Communications A/С. - Якісна ігрова гарнітура має забезпечувати чудовий звук, вона має бути достатньо комфортною, та цього вже мало. Вона повинна бути ще й легкою, максимально простою у використанні і, що вкрай важливо, має забезпечувати надійний зв'язок, якою б динамічною і складною не була б ситуація у грі. Тільки з такою гарнітурою геймплей буде по-справжньому захоплюючим".

І ви можете бути впевнені, ваша нова GSP 500 - це справжня ігрова гарнітура для справжнього, сучасного геймінга, зокрема і в усьому, що стосується забезпечення якісного зв'язку.

За надійність і стабільність вашого контакту з тіммейтами в грі у GSP 500 відповідає професійного рівня мікрофон з поліпшеною системою шумопригнічення. Він ефективно знижує будь-який фоновий шум і встановлений на гнучкому тримачі, котрий легко можна відрегулювати так, щоб дихання не заважало розмові. А щоб вимкнути мікрофон або відключити його на короткий час, просто підніміть тримач вгору. Так само швидко і просто у GSP 500 налаштовується гучність звуку гри, фактично одним дотиком до регулятора, що вбудований у чашку навушника і завжди під рукою.

Игровая гарнитура Sennheiser GSP 500 - обзор особенностей

І на завершення відзначимо, що нова Sennheiser GSP 500 відноситься до категорії мультиплатформних ігрових пристроїв, тобто однаково якісно працює як з Windows-комп'ютерами та Mac, так і з ігровими консолями (до них вона підключається через звичайний 3.5-міліметровий аудіороз'єм "міні-джек"). А завдяки новій акустичній системі зі зниженим опором нову GSP 500 можна використовувати навіть у мобільному режимі і грати з класним звуком на смартфоні або планшеті (хоч би й на ходу).

В українських магазинах нова ігрова гарнітура Sennheiser GSP 500 очікується вже з літа. Прийом попередніх замовлень відкритий. Як і всі ігрові гарнітури марки Sennheiser, ця модель поставляється з 2-річною міжнародною гарантією від виробника. Докладніше - на sennheiserstore.com.ua.