Демагог Купрій пропустив 90% голосувань у Раді
27.03.2018 16:13

У березні 51 народний депутат пропустили 90% голосувань Верховної Ради. Серед них – і нардеп Віталій Купрій, відомий своїми популіськими заявами та голослівною діяльністю в цілому. Про це повідомляє Комітет виборців України.

Так, всього в березні було проведено 15 пленарних засідань, на яких відбулося 399 голосувань.

Народні депутати, які пропустили 90% голосувань:

«Бакулін Є.М., Клюєв С.П.,Константіновський В.Л.,Онищенко О.Р., Ярош Д.А.,Добкін Д.М.,Омельянович Д.С., Жеваго К.В., Добкін М.М., Савченко Н.В.,Богомолець О.В., Льовочкіна Ю.В., Мураєв Є.В., Солод Ю.В., Звягільський Ю.Л., Ларін С.М., Фурсін І.Г., Березкін С.С.,Чепинога В.М., Бондар В.В., Довгий О.С.,Святаш Д.В., Шенцев Д.О.,Писаренко В.В., Ківалов С.В., Богуслаєв В.О., Хомутиннік В.Ю., Пресман О.С., Поплавський М.М., Рабінович В.З., Льовочкін С.В., Бойко Ю.А., Богдан Р.Д., Купрій В.М., Мисик В.Ю., Королевська Н.Ю., Барвіненко В.Д., Мартиняк С.В., Тимошенко Ю.В., Гіршфельд А.М., Корнацький А.О., Джемілєв М., Клімов Л.М., Семенченко С.І., Зубик В.В., Дунаєв С.В., Супруненко О.І., Шуфрич Н.І., Денисенко А.П., Івахів С.П. та Матвійчук Е.Л», - повідомили у КВУ.

Вказані депутати пропустили голосування ВР з невідомих причин. Тобто, не через хворобу чи відрядження. Як правило на момент голосувань політики були присутні в залі парламенту, уточнили в Комітеті.

Тим часом, статки нардепа Купрія, незважаючи на пасивність у виконанні його прямих обов’язків, зростають. Цьогоріч він розбагатів на яхту, а також придбав квартиру у Грузії. Нові «надбання» політик вніс до власної електронної декларації.