Політолог Бала розповів, чиї слова йому дуже нагадують заяви Савченко
02.04.2018 12:22

Чим менше ми звертатимемо уваги на заяви політичного характеру Надії Савченко, тим менше буде наслідків від цих заяв. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів Директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала.

На думку нашого співрозмовника, Надія Савченко - випадкова людина в політиці, а такі люди лише спричиняють велику шкоду.

«Політика це є професія, і щоб чогось добитися, треба розуміти, що це таке, і мати відповідний досвід. Ані першого, ані другого в неї нема. Тому її заяви носять декларативний, деколи епатажний характер. Тому якщо серйозно на це реагувати, треба дуже багато вигадувати різних пояснень, чому і як вона це робить. Цього немає сенсу робити, бо це говорить про непідготовленість людини», - каже експерт.

За словами політолога, після полону Савченко мала дуже непогану підтримку людей, і фактично за два роки вона зійшла фактично до нуля.

«Зараз ці заяви, на мою думку, більше нагадують спроби тих українських народних депутатів, які, коли до них є якісь претензії, кажуть про політичні переслідування. І хочу повторити свою думку: чим менше ми звертатимемо уваги на заяви політичного характеру Надії Савченко, тим менше буде наслідків від цих заяв. А стосовно того, що вона звинувачується в достатньо серйозних і важких речах, це вже питання до суду, до прокурорів і спецслужб, чи зможуть вони це довести, чи ні», - констатує Віталій Бала.