Скорик: Спосіб життя сучасних українців - це так далеко від того, що заповідав Христос!
06.04.2018 15:17

Якщо зрадити в одному, то можна зрадити до кінця, що сьогодні в Україні і відбувається. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповіла громадський діяч Лариса Скорик.

На думку нашої співрозмовниці, сучасні українці відносяться до святкування Великодня скоріше номінально, адже якщо жити не по заповідях Божих і надіятися на постійне всепрощення, то можна вважати, що йдеться про категоричну номінальність.

«Так, як живуть українці, це так далеко від того, що заповідав Христос, тож, я думаю, що для абсолютної більшості це номінально», - додає експерт.

«Дуже легко зламати, а от змінити на краще і зцілити те, що поламано, це дуже важко. Сьогодні ми перебуваємо в такому стані: все поламано, і в мене немає внутрішнього переконання, що це в якомусь навіть не просто близькому майбутньому, а взагалі в майбутньому вдасться зцілити. Всі розмови щодо того, що нам вже треба переходити на латиницю тощо, це все від лукавого, тому що мені здається, що найважливіше, що в світі є, це зберегти генетичні духовні традиції. Якщо зрадити в одному, то можна зрадити до кінця, що сьогодні, до речі, і відбувається», - додає пані Лариса.