Політолог: в 2019-му крім Порошенка альтернативи немає, а Вакарчук вистрелить в 2024 році
16.04.2018 13:19

Рано чи пізно, але будь-який політик має програти і Петро Порошенко не виключення, але альтернативи сьогоднішньому українському президенту серед тієї опозиції, яка є, немає. Як інформує replyua.net, про це в ефірі одного з телеканалів зазначив український політолог Тарас Чорновіл.

За його словами, той політик, який при владі має значно більший ризик програти на виборах. В Україні два скликання підряд був тільки президент Кучма, але владу він втримав нечесним шляхом, в тому числі, ліквідувавши В’ячеслава Чорновола.

За словами політолога, насправді людина перш ніж претендувати на посаду президента країни має хоча б 10-15 років «поваритися» в реальній політиці, відмітитися чимось окрім гучних заяв. На превеликий жаль, сьогодні таких політиків в Україні серед опозиціонерів немає.

Як зазначив Тарас Чорновіл, досить цікаво виглядає постать Святослава Вакарчука, який може виявитися або авантюрою якогось олігарха, коли заявить про участь у виборах в 2019 році, або ж дійсно молодим прагматичним політиком, який буде готуватися до президентської компанії 2024 року. За цей час він зможе не тільки сформуватися, як яскрава політична особистість, а й сформувати потужну команду однодумців із незаплямованих політиків.