Побиття Найєма: Цибулько розповів, на що розраховує ворог
02.05.2018 13:33

Стиль поведінки з гіпердорогими машинами, скандалами, зі встановленням правоти не через правоохоронні органи, а через бійки, - це дикість, притаманна Росії. Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту інтернет-видання Новини України – From-UA розповів громадський діяч Володимир Цибулько.

За словами нашого співрозмовника, те, що напередодні трапилося з нардепом Мустафою Найємом, це «скотство», привнесене в життя українське з Росії.

«Той стиль поведінки з гіпердорогими машинами, скандалами, зі встановленням правоти не через правоохоронні органи, а через бійки. Це дикість, яка притаманна Росії. І якщо ми будемо терпіти це, якщо ці люди не будуть посаджені, то це «скотство» перейде в традиційній стиль поведінки», - зазначає експерт.

За словами Цибулька, російська агресія і мілітаризація суспільства зробила суспільство психологічно надірваним.

«Треба бути дуже обережним, оскільки ворог чекає, поки у нас стануться громадянські конфлікти вже на основі поза агресією. Поки є нерозв'язана історія з Кримом і Донбасом, травмованість суспільства буде великою, і бажання розв'язувати конфлікти через вуличні скандали буде зростати. І тут якраз правоохоронці повинні дуже чітко спрацювати, інакше суспільство не отримає ніякого уроку з цього», - додає співрозмовник видання.