Домашнє відео Ляшка з дружиною шокувало всю Україну
05.05.2018 12:45

У мережі українці повстали проти народного депутата, лідера Радикальної партії Олега Ляшка. Вся справа в домашньому відео з дружиною, яке політик опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. На відео народний слуга виконує пісню радянського співака Мусліма Магомаєва «Синя вічність». Ляшко стоячи поруч зі своєю дружиною Росітою Сайранен фальшиво заспівав пару куплетів пісні.

«Щоранку разом з рідними так починайте свій день – і все буде чудово!», — порекомендував Ляшко.

Але користувачі мережі не оцінили співочий талант головного радикала країни. Особливо українцям не сподобалося те, що Ляшко співав російською мовою.

«А російською мовою не соромно співати? Ви ж українець. Може ви скажете простому українцеві, у якого всі в родині говорять по-українськи, – чому у вас навпаки?» , «Чому співаєте російською? Невже мало українських пісень? Ось так проявляється патріотизм, про який ви так часто говорите. Не вірю вам. Сором і ганьба», – обурювалися українці в мережі.

Також багато коментаторів зазначали, що своєю манерою співу Ляшко нагадує їм одіозного колишнього мера Києва Леоніда Черновецького.

«Черновецький номер 2. Народу потрібні дії від влади, а не їх побут», «Не зрозумів, Ляшко косить під Льоню Космоса?», «Коли з ранку собачці нічого робити, то вона співає», — писали користувачі.