11.04.2006 00:14
Вечером в понедельник, 10 апреля, в адрес From-UA поступило письмо от пресс-службы народного депутата М.Поживанова, в котором пресс-секретарь депутата предлагает поздравить ее шефа с днем рождения, а также предлагает шаблон в соответствии с которым надо составить поздравление. Это поздравление может пополнить коллекцию полезных советов "Поздравления на день рождения". Приводим текст письма:

«12 квітня 2006р. – День народження народного депутата України М.Поживанова. Якщо у Вас є та повага до цієї людини та бажання привітати даного досвідченого політика й в цілому хорошу людину, тоді розмістіть на своєму ЗМІ вітання.

На всякий випадок надсилаю зразок. Наперед вдячна (не прийміть за нахабство) прес-секретар народного депутата М.Поживанова.

Шановний Михайле Олександровичу!


Від щирого серця бажаємо Вам, шановний імениннику, щоб Вас якомога частіше окрилювало щастя. Нехай легкими будуть Ваші дороги життя та завжди супроводжують успіхи, радують друзі, надихають нові справи, зігріває родинне тепло.

Нехай кожен день приносить радість, здійснення всіх задумів та глибоке вдоволення результатами Вашої праці. Зичимо добра, здоров’я, добробуту Вам і Вашій родині і щоб всі негаразди оминали стороною і ніколи не зупиняли Вас на шляху досягнення мети!

Міцного Вам здоров’я, родинного благополуччя й достатку на довгі й довгі роки! Нехай запам’ятається Вам нинішній День народження – новою сходинкою в історії України, до якої Ви маєте безпосередню причетність. Залишайтеся і надалі таким же чесним і відвертим політиком, активним народним депутатом-державотворцем, успішним науковцем.

Гарного родинного свята Вам у колі найближчих приятелів! Щастя, здоров’я та успішного політичного року!

Колеги та друзі».