Погрожував, намагався залізти під спідницю: жахлива історія з автобуса
11.05.2018 02:30

У понеділок, 7 травня, в одному зі столичних автобусів розгорнулася «дика» історія з пасажиром і дівчиною.

Про це повідомляють столичні журналісти.

«Чоловік явно в неадекватному стані. І починає приставати. Одразу по повній програмі: то залізти на руки намагається, то затиснути, то засмоктати, то залізти під спідницю. Дівчина в шоці, слабо і тихо намагається відбрикатися. Навколишні нуль на масу. Я коректно і голосно прошу молодця прибрати руки. Від оточуючих реакції немає», – йдеться в повідомленні.

Більш того, ігнорували прохання дівчини і працівники маршрутного таксі.

«У підсумку це триває 30 хвилин. При цьому мої гучні прохання висадити цього “пасажира” з салону ігноруються, як іншими пасажирами, так і кондуктором. Коли я голосно запитала бортовий номер машини і сказала, що набираю поліцію, його понесло. Тому подзвонити не вийшло. Кондуктор занепокоївся, мовляв, давайте вирішимо мирно, молода людина, ви втомили дівчаток. Та його тільки відтіснили. І то дуже неохоче», – підкреслюється в тексті повідомлення.

Після цього чоловік дістав газовий балончик і почав відкрито погрожувати дівчині, паралельно «лапаючи» її за коліно.

У той же час користувачі мережі впевнені, що за подібний інцидент повинні відповідати особисто кондуктор і водій машини.

«Кондуктора з водієм притягнути до відповідальності за бездіяльність», «всі бояться, що можуть виявитися з ножем у голові», «до чого життя дійшло», – пишуть вони.