Мобілізація по-новому: українців виловлюють прямо на вулицях
13.05.2018 16:30

“Стояти, сука! Чого це ти, скотина, батьківщину не йдеш захищати, а?!», — ось так менти разом з военкомами дружно ловлять прызывников на вулиці, і вантажать «улов» на Лукашевича.

Фото з місця події:

«Знай.uа» також нагадує, що міністр оборони України Степан Полторак прояснив ситуацію з новою мобілізацією. В одному з інтерв’ю він відповів на багато хвилюючих питання: чи буде в Україні нова хвиля мобілізації і до чого варто готуватися.

Степан Полторак пояснив, що особисто він не бачить необхідності проведення нової хвилі мобілізації. Також глава оборонного відомства розповів, скільки отримує на даний момент офіцер, а скільки контрактник.

«Зараз я не бачу такої необхідності, незважаючи на погрози, які є з боку Росії. По-перше, нами вже проведена серйозна робота — створений резерв, перша черга — 150 тис. По-друге, є резерв озброєння, техніки. Рівень мотивації і підготовки особового складу значно вище. У нас є облік мобілізаційного ресурсу — військкомати вже мають можливості досить швидко розгортатися і працювати на повну потужність», — повідомляє Полторак.