Козловський обурений скасуванням його концерту в Україні
15.05.2018 10:57

Це сталося після того, як 9 травня він заспівав у Москві на концерті до Дня перемоги. Виступ Козловського було заплановано на 18 травня у львівському нічному клубі “Галерея лицарів”. Співак був заявлений хедлайнером шоу, проте тепер його ім’я програми прибрали, передає Україна Online.

“У зв’язку з виступом артиста 9 травня в Москві запланований виступ Віталія Козловського 18 травня скасовано! В найближчий період часу оголосимо про заміну хедлайнера”, – сказано на сторінці нічного клубу.

Зазначимо, що сам Козловський свою появу на концерті в Москві пояснив бажанням миру. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі.

“Я не відкидаю своєї участі у концерті в Москві, присвяченому Дню Перемоги! Але щоб уникнути спекуляцій вважаю за необхідне сказати наступне. За останні 4 роки я жодного разу не виступав у Росії і вважаю це неприпустимим саме з причин військової агресії. Але коли від українців, які живуть в Росії, отримав запрошення виступити на концерті з нагоди Дня Перемоги – після тривалих сумнівів погодився. Я вшанував ветеранів там, де мене хотіли почути і з іншого приводу цього виступу я б собі не дозволив. Переконаний, що ветерани в Москві такі ж, як і в Києві – вони разом пройшли страшну війну, перемогли в ній, заплативши надто високу ціну. Вони йшли до кінця, не ділили себе на нації, це їх пам’ять. І вони заслуговують того, щоб прожити свої останні роки гідно, відчуваючи нашу подяку”, – упевнений Козловський.

“Протистояння політиків (саме політиків, а не простих людей !!!), що відбувається зараз і призводить до нової війни і смертей моїх земляків – це страшно, але це не повинно нівелювати історію і подвиг тих, хто переміг у 1945-м. Не повинно перешкоджати розумінню людей адекватних і думаючих. Тому я не відмовився від цього виступу. І коли під час концерту отримав записку “Україна, ми тебе любимо! Хай завжди буде мир!”- я зрозумів, що зробив усе правильно”, – каже співак.