Олія, лід, алое не допоможуть. Що робити при опіках: пояснює Супрун
21.05.2018 22:41

Облилися окропом чи доторкнулись до гарячої праски? У жодному разі не біжіть на кухню за рослинною олією, листям алое чи сметаною.

Будь-які термічні опіки – це пошкодження шкіри внаслідок контакту із гарячою речовиною або предметом.Термічні опіки бувають дуже болючими та часто супроводжуються такими симптомами, як почервоніння або лущення шкіри, виникненням пухирів та набряку, появою блідості або обвуглення шкіри.

Рівень інтенсивності болю не завжди пов'язаний із тим, наскільки сильний опік. Інколи навіть дуже серйозний опік може бути відносно безболісним.

Очільниця Міністерства охорони здоров'я Уляна Супрун на своїй сторінці у Facebook написала про першу допомогу при отриманні термічного опіку.

Важно! Материал подготовлен на основании актуальных научных и медицинских исследований и носит исключительно информационный характер. Данная информация не может быть основанием для установки диагноза или лечения. Если у вас проблемы со здоровьем, для установки диагноза обязательно обратитесь к врачу.