Мирошниченко: Всі розмови про високі ціні на житло під час Фіналу Ліги чемпіонів - «повна маячня»
25.05.2018 12:10

Україна проведе Фінал Ліги чемпіонів дуже якісно, на високому рівні. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новости Украины – From-UA розповів український спортивний журналіст та політик, телеведучий, народний депутат України VII скликання (2012—2014) Ігор Мирошниченко.

За словами нашого співрозмовника, є всі підстави вважати, що Київ дуже гідно прийме фінал Ліги чемпіонів.

«У нас є досвід прийому Чемпіонату Європи, і всі іноземні туристи дуже радісно і приязно відгукувались про гостинність українців і про рівень підготовки. У мене немає жодних сумнівів, що ми проведемо Фінал Ліги чемпіонів дуже якісно, на високому рівні», - констатує експерт.

На думку Мирошниченка, всі розмови про високі ціні на житло насправді є «повною маячнею».

«Я вам можу сказати як людина, яка неодноразово була на різних подіях такого масштабу, у всьому світі завжди під час таких заходів, коли є така концентрація туристів, піднімаються ціни на готелі і на різні послуги. Так, вони не піднімаються в стільки разів, але ж рівень цін в Україні в рази нижче, ніж в Європі. І коли у нас європейська подія, насправді, у нас завжди є широка палітра вибору готелів, хостелів, квартир і всього іншого, тому кожний знайде себе сервіс по кишені. В Україні багато дуже якісних ресторанів, насичених різними стравами, яких немає в Європі. У нас насправді будь-якому європейському туристу дешево, тому всі будуть задоволені, я в цьому не сумніваюсь», - додає співрозмовник видання.