«Міс сталева попа» з Дніпра шокує своєю фігурою світ. ФОТО
29.05.2018 05:51

Її ім'я дуже добре відоме не тільки любителям бодібілдингу та фітнесу, а також користувачам соціальних мереж.

Вона часто опинялася в епіцентрі скандалів і викриттів. Яскрава і харизматична Бахар Набієва, фінтес-модель, що отримала прізвисько «Міс сталева попа», стала відомою завдяки своїй неймовірній фігурі.

Бахар народилася в столиці Азербайджану сонячному місті Баку 8 квітня 1994 року. Батько дівчини за національністю є азербайджанцем, а мати - українкою. Батьки зірки дотримуються різних віросповідань, а сама спортсменка вважає себе атеїстом. Виросла Бахар в українському місті Дніпрі, куди її батьки переїхали багато років назад.

Спорт в житті Бахар був завжди. Ще в шкільні роки вона займалася баскетболом і волейболом, активно брала участь в спортивному житті школи. Але навіть тоді дівчина не припускала, що фітнес стане невід'ємною частиною її життя.

Набієва кожен день відвідує спортзал, займається на тренажерах, і не забуває фотографуватися у своїй фірмовій позі - так, щоб особливо виділялися тонка талія і ноги.

Вперше Бахар прийшла в тренажерний зал в 11 класі. Дівчина страждала від зайвої худорлявості, через що однокласники над нею сміялися. Але перший досвід для Бахар виявився плачевним. Дівчина не змогла позайматися навіть 10 хвилин, вона відчула нудоту і запаморочення, тому вирішила в цей день припинити заняття. Але від мети підкачатися і зробити своє тіло рельєфним, Бахар не відмовилася.