Черкаські чиновники  погоріли на незадекларованій квартирі
29.05.2018 17:55

Начальник Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області Ольга Залога “засвітила” незадекларовану квартиру своєї подруги - черкаської чиновниці з обласної держадміністрації Тетяни Олійник.

У декларації Залоги за 2017 рік вказано, що вона безоплатно проживає у квартирі, яка належить Тетяні Олійник – провідному спеціалісту відділу залучення інвестицій Черкаської ОДА. Але у декларації самої Олійник вказана квартира відсутня.

Окрім того, Залога не змогла пояснити у декларації за 2017 рік, куди подівалася минулорічна кредитна заборгованість на суму 626 тис. грн, що становить приблизно п’ять її щорічних заробітних плат.

Так, у декларації за 2016 рік вказано, що Залога винна ці кошти “Креді Агріколь Банку” з 2011 року. І в разі, якщо таки припустити, що мова йде про загальну сумму заборгованості, а не станом на кінець 2017 року, зарплати Залоги за всі шість років все одно не вистачило б для її погашення.

Водночас, на сайті Національного агентсва з питань запобігання корупції поки немає жодної інформації з приводу перевірки декларацій Залоги та її колеги Олійник.

Декларація Ольги Залоги за 2017 рік

Декларація Тетяни Олійник за 2017 рік