20.05.2006 15:29
В адрес редакции From-ua поступило заявление инициативной группы ГМА "Борисполь". Приводим его полностью, на языке оригинала:

Інформуємо вас, що шалений тиск чиновників-лобістів інтересів власників а/к «Аеросвіт» набирає нових обертів. Враховуючи це колектив ДМА «Бориспіль» 18 травня 2006 року пікетував відліт Президента України до Варни. Під час зустрічі з ним було досягнуто домовленості, що 22 травня 2006 року о 12:00 в адміністрації Президента відбудеться зустріч всіх зацікавлених сторін (ініціативна група ДМА «Бориспіль», Мінтранс, Державіаслужба, Прем’єр-Міністр, Міністр Мінекономіки). 19 травня 2006 року відбулась зустріч колективу ДМА «Бориспіль» з Міністром економіки, що є головою комісії по питанням ДМА «Бориспіль», призначеної Президентом України А. Яценюком, де обговорювалися найважливіші проблеми аеропорту.

Але розуміючи, що ситуація розвивається не по їх сценарію, лобісти «Аеросвіту» не чекаючи рішення Президента України вдалися до силових методів захвату підприємства.

Скориставшись вихідними днями Міністр транспорту В.Бондарь та Голова Державіаслужби М.Марченко намагаються особисто зламати двері кабінетів діючих керівників підприємства, відсторонити їх від управління та посадити своїх людей. Не турбуючись про безпеку польотів, вони організовують зібрання працівників безпосередньо на пероні, не чекаючи нічого втішного від зустрічі з Президентом України.

Ініціативна група ДМА «Бориспіль», 20 травня 2006 року.


Трудовий колектив ДМА "Бориспіль" заявляє, що негативна інформація, розповсюджувана в ЗМІ про роботу аеропорту, є брудними PR-технологіями спрямованими на дестабілізацію роботи порту очорнення дій менеджменту і трудового колективу ДМАБ, що відстоюють інтереси свого підприємства, інтереси держави.

Проведена в ДМАБ перевірка контрольно-ревізійного керування показала, що порушень у керуванні і роботі порту немає.

Коммуникационное агентство "Варто"
информационный партнер ГМА "Борисполь"