Відому актрису порізану і закривавлену витягли з моря в Одесі
10.06.2018 13:29

Популярна актриса розповіла про те, як одного разу ледь не потонула, тому в воду вона більше не заходить.

До Криму Олена Яковлєва прибула на гастролі, а ще її чекає декілька зустрічей. Артистка зізналася, що у вільний час прогуляється і подивиться на троянди. Яковлєва відзначила, що могла б зв’язати своє життя з садівництвом, якби не була актрисою.

“Вирощувала б троянди, копалася на клумбі. Взагалі не уявляю, як ви тут працюєте! Мені б хотілося тюленем бути, хоча б тиждень“, – звертаючись до кримчан, повідомила вона.

А ось здійснювати запливи Олена абсолютно точно не буде. Популярна актриса не плаває після вкрай неприємного випадку, який стався з нею багато років назад.

“Мій тато був військовим, і жили ми в Сибіру. Я моря ніколи не бачила, а мені так хотілося! Якось мене влітку запросили на проби до Одеси. Там видався вільним цілий день, і я пішла на пляж. На морі штиль… Чи як називають, коли медуз руками розганяють? Мою увагу привернули люди на хвилерізі, які стоять з газетою, щоб засмагнути з усіх місць. Я вирішила, що мені треба туди. Думаю: метрів 20 пропливу, головне – щоб вода в обличчя не потрапила “, – почала розповідь Яковлєва.

Однак планам не судилося здійснитися. “Я натрапила на хвилеріз. Тону, кричу в істериці: “Рятуйте!” А люди недовірливо дивляться … Але потім повірили, нарешті витягли мене. Я була вся порізана мушлями, по мокрому тілу тече кров. Це був жах. Після того випадку не плаваю “, – розповіла Яковлєва.