Фаріон про «варварську» ініціативу Міністерства освіти: Дітям треба казати правду від самого початку
12.06.2018 12:10

Дії Міністерства освіти і науки України спрямовані на знищення української держави. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповіла народний депутат України Ірина Фаріон.

Коментуючи ініціативу Міністерства освіти і науки України замінити слово "батьки" в шкільних підручниках на слово "рідні", наша співрозмовниця зазначає наступне: «Це ініціатива дикунів, варварів, свідомих нищителів традиційних українських цінностей. І те, що це робить Гриневич та інші, хто очолюють Міністерство освіти завдяки безглуздому вибору в 2014 році, це для мене абсолютно логічні дії».

Крім цього, додає пані Фаріон, це «міністерство антіосвіти, міністерство знищення української держави і української ідеї підписало угоду з лівацько-марксистським Фондом Бьойля».

«Відповідно, цей фонд, який працює над знищенням родини і насадженням абсолютно не властивих людській природі цінностей, платить дебільним експертам гроші за те, щоб вони з наших підручників вилучали лексику, яка номінує природні поняття, бо немає нічого природнішого в світі, ніж батьки, і немає нічого святішого, ніж батьки», - зазначає політик.

За словами експерта, дітям треба казати правду від самого початку.

«Якщо ти ростеш в сиротинці - у тебе батьків немає. Крапка, і на це нема ніякої ради, можливо, у тебе колись батьки будуть. Через це не мусять страждати інші діти», - каже наша співрозмовниця.

Подібні ідеї, продовжує Фаріон, спрямовані на знищення української держави.

«В такий спосіб забирають захисника-воїна і берегиню родини. Грецьке прислів'я звучить так: «Жінка, яка народила хлопця, народила громадянина. Жінка, яка народила дівчинку, народила націю». Отже Фонд Бьойля разом з Гриневич воюють з поняттям нації і громадянина зі зброєю в руках, тому що зі зброєю в руках повинен бути чоловік, така у нього фізіологічна природа, і з поняттям жінки бути в родини берегинею. Так от з цих експертних програм вилучають не лише поняття матері, батька, а заводять поняття рідні, з цих програм вилучають поняття мова солов'їна», - каже експерт.