Зрада зрадницька: «Інтер» знову плюнув у душу українцям
14.06.2018 15:24

Нещодавно стало відомо про скандальні плани одного з українських телеканалів. Як виявилось, «Інтер» крім трансляцій матчів чемпіонату світу — 2018 вирішив відправити свої знімальні групи до країни-агресора.

Журналісти також планують показати сюжети з місця проведення мундіалю.

Як повідомляє прес-служба телеканалу, випуски що «рекламують» ЧС-2018, транслюватимуться щодня в програмі «Ранок з «Інтером». Знімальні групи програми побувають у всіх містах, що приймають чемпіонат. У сюжетах також будуть інтерв’ю з кращими футболістами світу.

Кожен будній день ввечері транслюватиметься програма «Щоденники ЧС-2018». У півгодинний програмі глядачі побачать найяскравіші голи і вирішальні моменти матчів попереднього ігрового дня і анонси майбутніх зустрічей.

У вихідні буде виходити програма «Велика гра», в прямому ефірі якої разом з відомими українськими футболістами і тренерами обговорять минулі матчі і проаналізують варіанти подальшого розвитку подій.

Раніше «Знай.uа» писав про те, що у Верховній Раді завершилось голосування щодо скандального проекту, який передбачав недопущення трансляції в Україні чемпіонату світу з футболу, який пройде в Росії . У народних обранців не вистачило голосів для прийняття рішення.

Про це у своєму пості на сторінці в Facebook написала народний депутат Ольга Червакова.

«Проект Постанови про недопущення трансляції в Україні чемпіонату світу з футболу не включено в порядок денний. Забракло голосів. Наступний пленарний тиждень — вже футбол. Постанова 8343 авторства Ляшка, Березюка, Мосійчука і Лозового — в смітник», — зазначила нардеп.

Чемпіонат світу з футболу триватиме з 14 червня по 15 липня у Росії.

6 червня парламентський комітет з питань свободи слова підтримав проект постанови щодо недопущення трансляції в Україні Чемпіонату світу з футболу в Росії.