Капранов про «новий голос київського метро»: Подерев’янський - для дорослих і для цинічних
27.06.2018 14:29

Головне, щоб «голоси в метро» говорили розбірливо і не плутали станції, а решта — це вже десята справа. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новости Украины – From-UA розповів український письменник Дмитро Капранов.

Коментуючи ініціативу зробити українського письменника Леся Подерев’янського «голосом київського метро», наш співрозмовник зазначає наступне: «Звісно, Олесь Подерев’янський - це субкультура ніяк не масова. Це нормальний тип субкультури, який існує в своїх клубах — там, де для дорослих і для цинічних. Тобто тут метро абсолютно ні до чого, звісно».

За словами письменника, популярність «голосу» вимірюється тим, як часто ви його чуєте в ефірі зараз.

«Навіть 5 років тому голоси були зовсім інші. Тому треба, по-перше, щоб голос був актуальним, а по-друге, розуміти, кого ми хочемо привабити, тому що сьогодні Київ — це трошки одне, а Україна з цієї точки зору - трошки інше. Тобто є голоси, які відомі на всю Україну, а є суто київські голоси», - пояснює експерт.

«А насправді головне, щоб вони говорили розбірливо і не плутали станції, а решта — це вже десята справа», - додає Дмитро Капранов.