Жителі Черкащини повстали проти корупції в місцевому  Держгеокадастрі - вимагають від Гройсмана негайно звільнити Залогу
28.06.2018 12:21

Депутати Черкаської обласної ради звернулися до Кабінету міністрів України з вимогою негайно звільнити очільницю місцевого управління Держгеокадастру Ольгу Залогу, йдеться у сюжеті Newsone.

Відповідне звернення було скероване на вимогу ветеранів АТО та фермерів Черкащини вчора, за підсумками засідання облради. Майже тиждень вони, обурені діями місцевого Держгеокадастру, стояли під стінами Черкаської облдержадміністрації. Зокрема, Залога проводить непрозорі аукціони з виділення землі, кажуть активісти.

"Реально, десятки, сотні випадків, коли АТОвці не отримують землю під різними приводами. То землі немає, то довідка не правильно оформлена. Головне зло - саме в очільниці Держгеокадастру. І ми, безумовно, вимагаємо її відставки", - зазначає один із активістів.

"Очільницю обласного управління держгеокадастру Ольгу Залогу у регіоні знають сотні обурених активістів. Неодноразово зверталися до керівниці структури з проханням про діалог. Втім, чиновниця зустрічі - уникає", - додає іще один мітингувальник.