Загинув молодий український актор, знайдена передсмертна записка: подробиці
29.06.2018 21:59

Причиною, через яку 26-річний чоловік зважився на самогубство, послужила нещасна любов.

Як повідомили джерела в прокуратурі, при загиблому була знайдена передсмертна записка, адресована цивільній дружині. Самогубець написав, що не може без неї жити. Спочатку він думав кинутися під автомобіль, але пізніше вибрав поїзд.

У районі селища ім.Горького в Миколаєві маневровий тепловоз рухався в бік станції «Миколаїв-Пасажирський». Машиніст звернув увагу на самотнього чоловіка, який стояв у рейок, посигналив йому гудком. Але чоловік, дочекавшись тепловоза, кинувся до путі і поклав на рейки голову.

Тепловоз протягнув тіло, зриваючи одяг, близько 100 метрів.

Відзначається, що загиблий довгий час жив з цивільною дружиною, але останнім часом у них трапилася серйозна сварка.

Чоловік 1992 року народження, прописаний в Харківській області. Працював актором в ляльковому театрі. До Миколаєва приїхав разом з трупою на виступи.

Після повідомлення про подію матір загиблого госпіталізували. Забрати тіло сина вона змогла через шість днів.

Користувачі мережі по-різному коментують суїцид актора. Хтось впевнений, що вчинок був необдуманим і «дружина забуде його через тиждень», хтось звинувачує матір, що змогла приїхати лише через 6 днів.

«Матір не чіпайте!!! Для неї це величезне потрясіння! Син був надією і опорою, але подумав тільки про себе … я розумію, що це егоїзм, але нещасна мати тут ні до чого. Їй через це все було погано. І якщо хто не знає, то тіло самогубці можна ховати тільки за рішенням суду! І саме цього рішення і чекали. Я знаю цю сім’ю і я їм щиро співчуваю!», – відповідає злословам користувач з ніком Анна.