Цибулько про футболку з підписом «Путін»: Про які етичні норми з боку ФІФА йдеться взагалі?
11.07.2018 14:50

Коли ФІФА вручає сертифіковану футболку з номером і підписом “Путін” вбивці й садисту, а потім читає мораль комусь з футболістів, це виглядає як падіння нижче плінтусу якихось етичних норм і моральних кордонів для ФІФА. Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту інтернет-видання Новини України – From-UA розповів громадський діяч Володимир Цибулько.

За словами нашого співрозмовника, істерію навколо слів хорватського футболіста Домагоя Віди «Слава Україні!» після матчу зі збірною РФ підняли саме росіяни.

«Але вони (росіяни - прим.ред.) отримали відгук, тому що українці відразу атакували сайт ФІФА та поглумилися і над сайтом, і над цією позицією. В ситуації, коли ФІФА вручає сертифіковану ФІФА футболку з номером і підписом “Путін” вбивцю і садисту, а потім читає мораль комусь з футболістів, це виглядає взагалі як падіння нижче плінтусу якихось етичних норм і моральних кордонів для ФІФА», - каже експерт.

За словами Цибулька, навіть розслідування з боку США, які привели до відставки попереднього керівництва, ФІФА нічому не навчили.

«По суті, Блаттер зумів передати спадкоємцям управління ФІФА з усіма зобов'язаннями перед російською терористичною владою, тому і виглядає так, що росіяни можуть глумиться над здоровим глуздом і організовувати нападки на людей з іншім світоглядом», - констатує громадський діяч.