Купрій заявив про вихід з «Укропу», фінансування його президентської кампаній взяв на себе спонсор радикалів
16.07.2018 19:50

Нардеп з Кіровоградщини Віталій Купрій розмістив на власній сторінці у соцмережі Фейсбук заяву про вихід з партії «УКРОП».

«Прошу припинити моє членство у політичній партії Українське об’єднання патріотів - «УКРОП», - сказано в заяві.

Також Купрій повідомив, що має намір балотуватися у президенти України на чергових президентських виробах. І саме цим він пояснив свій вихід з партії.

«Вони (українці) хочуть бачити на головній посаді держави незалежного молодого політика, який незаплямований у корупційних скандалах і здатний забезпечити справедливість. Я готовий взяти на себе відповідальність за зміни в країні, щоб суттєво покращити якість життя людей вже в найближчий час.

Я вдячний всім моїм колишнім колегам по партії за співпрацю. Ми пройшли з вами складні часи в опозиції до антинародної влади, боролись за добробут українського суспільства. Але наразі я відчуваю, що зможу стати лідером окремої політичної сили, яка буде рішуче діяти, щоб перемогти у війні, зупинити корупцію, в рази підняти соціальне забезпечення народу», - написав Купрій.

Політик також додав, що в нього для участі у виборах вже є сформована команда.

«Я йду в Президенти не один. Поряд зі мною вже є люди, на яких можна спертися й яким можна довірити розбудову держави.

Я завжди відкритий до співпраці з патріотами України, які поділяють мої думки та прагнення. Приєднуйтесь до моєї команди! Разом ми переможемо!», - додав Купрій.

Разом з тим, нардеп поки не повідомив, що фінансувати його президентську компанію зголосився член партії-конкурента – а саме, Радикальної партії Олега Ляшка, передає "Аргументум".

Фінансову підтримку Купрію надаватиме радикал Сергій Рибалка, який донедавна ще рахувався одним із головних спонсорів самого Ляшка. Наразі Рибалка прийняв рішення більше не вкладатися грошима у передвиборчі перегони на стороні лідера радикалів через напружені стосунки у партії. Рибалка перебуває за крок до виходу із фракції за численні помилки, які ставали гучними приводами дискредитації РПЛ. У пошуках нових союзників, Рибалка переметнувся на бік Купрія, який, до речі, вже тривалий час лобіює інтереси Рибалки у правоохоронних органах. Так, Купрій особисто виступає заявником по справах у НАБУ та ГПУ, в рамках яких нардеп вимагає «припинити тиск» на снековий бізнес родини Рибалки.