Палій: Коломойський вирішив помститися президенту. Навіть ціною приходу Тимошенко
17.07.2018 12:58

Тимошенко та Коломойський зібралися обмінюватися досвідом — як доїти Україну. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів політолог, історик і публіцист Олександр Палій.

За словами нашого співрозмовника, бізнесмен Коломойський вирішив помститися президентові, навіть ціною приходу до влади Юлії Тимошенко.

«Колись він казав, що якщо прийде Тимошенко, то він поїде в еміграцію. А зараз він вже в еміграції і, напевно, хоче того ж самого і громадянам України, тобто щоб вони теж поїхали в еміграцію», - каже політолог.

За словами аналітика, Коломойський дуже ображений на президента Порошенка за те, що його було відсунуто від різноманітних потоків. Як наслідок цього, додає Палій, ми бачимо, що це призвело до певного підвищення життєвого рівня.

«Тобто у нас економіка росте на 2,5 %, а доходи реальні, очищені від інфляції, швидше. Це є результатом цих речей», - впевнений експерт.

За словами політолога, такі люди, як Тимошенко і Коломойський, звикли ділити величезні фінансові потоки.

«Тільки у Тимошенко досвід завдання шкоди Україні ще більший, тому що втрати від газової теми більше 40 млрд дол., втрати від хабарницьких пірамід, відкатів тощо - ще 10-20 млрд доларів. Загальні втрати від діяльності Тимошенко разів у 5-10 більше, ніж загальні втрати від діяльності Коломойського. От вони і зібралися обмінюватися досвідом — як доїти Україну», - каже співрозмовник видання.