Ніякої зради не відбулося: політолог Магда прокоментував «свіжу» зустріч Меркель та Путіна
20.08.2018 12:54

РФ є достатньо вагомим гравцем на світовій арені, і говорити про її ізоляцію на сьогодні не можна. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів кандидат політичних наук, політичний експерт, журналіст Євген Магда.

Коментуючи підсумки останніх переговорів канцлера Німеччини Ангели Меркель з президентом РФ, наш співрозмовник зазначає наступне: «Думаю, що ніякої зради не відбулося. Обидві сторони висловили свою формальну позицію. Нагадаю, що за попередньою домовленістю Меркель і Путін здійснили підхід до преси до перемовин, а не після. Російські медіа не показали якогось надзвичайно цікавого витоку інформації з Кремля, що їм властиво».

Політолог додає, що цю зустріч варто сприймати «як елемент міжнародних відносин, адже РФ є членом системи міжнародних відносин».

«Це може нам подобатися чи ні, але вона є достатньо вагомим гравцем на світовій арені, хоча її вага зменшилась починаючи з 2014 року, що теж очевидно. Але говорити про ізоляцію Росії на сьогоднішній момент не випадає, і нам треба з цього виходити».