Це невиліковно: Фреймут поставили страшний діагноз
01.09.2018 18:57

Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram. Нещодавно закінчилися зйомки першого выкуску шоу «Оля», яким знаменитість вже давно інтригує фанатів. Так, шанувальники артистки поставили їй сумний діагноз: зіркова хвороба, адже вона так і не вийшла поспілкуватися із залом.

«@innaksha Дорога Інно, я прошу вибачення за некоректну поведінку працівниці студії . Будьте певні : вона більше не працює в моїй команді. Мені прикро, що ми з Вами не зустрілися, Ви не подарували мені квіти. Після зйомок я забігла на мить до гримерної , а потім вийшла до гостей. Та Ви, певно, засмучена поїхали .До сліз боляче. Хочу подарувати Вам квіти , залишіть, будь ласка , адресу, куди їх можна надіслати у приватному повідомленні @oliashow . З любов’ю , Оля», — вибачилася перед фанаткою Фреймут.

Фолловери ж розділилися на два табори. Одні почали захищати Ольгу, адже хто хотів — той зміг передати квіти і поговорити. Інші ж звинуватили телеведучу і вирішили, що за таке не можна було звільняти працівницю студії.