Як у «Формулі-1»: політолог Бала розповів, як Порошенко і Тимошенко використали літо-2018
05.09.2018 12:48

Порошенко і Тимошенко найкраще використали літо для підготовки для старту виборчої кампанії. Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту інтернет-видання Новини України – From-UA розповів політолог, голова Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала.

За словами нашого співрозмовника, літо 2018 року було не зовсім періодом відпочинку для політиків.

«Відбувалися різні події. Скажімо, партія “За життя” Рабиновича почала промоцію Медведчука, адже він влітку почав пробувати повертатися в політику. День Незалежності і День Прапора слугували для основних кандидатів, як мінімум для Порошенко і Тимошенко, можливістю зробити певні заяви, щоб почати політичну осінь з найвигідніших позицій. Інші чомусь цим не скористалися, ті хто згідно з рейтингом, знаходяться у першій шістці, і скажімо так, з цього боку, я думаю, що вони будуть не на найкращих позиціях», - каже експерт.

«Якщо говорити термінами «Формули-1», якраз Порошенко і Тимошенко знаходяться у поул-позиції, у них зараз найсприятливіші стартові умови для початку виборчої кампанії. Вони найкраще використали літо для підготовки для старту виборчої кампанії», - додає Бала.