У Хмельницькому поліція затримала кримінального авторитета “Робіка”
10.09.2018 11:28

У Хмельницькому 8 вересня був зупинений та перевірений автомобіль «Toyota Sequoia» в зв’язку з інформацією, яка надійшла операторам 102, що на цьому авто пересуваються невідомі особи з автоматичною зброю.

Про це у “Фейсбуці” написав перший заступник Голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін.

За його словами, під час перевірки було встановлено, що на даному авто рухався львівській кримінальний авторитет на прізвисько «Робік». Він при допомозі чеченського «злодія» Гелані прагне отримати статус «злодія в законі» саме в Чечні, де йому зробили «злодійській підхід», подарували шапку вушанку та запевнили , що незабаром він стане членом злодійської сім`ї . Зброя дійсно знаходилася в авто, але з дозволом, який був скасований ще декілька місяців тому.

“До речі, цей покидьок-засранець тільки декілька днів тому прибув з Грозного за дорученням свого покровителя з єдиною метою: кожний перевізник , який здійснює перевезення в напрямку Росії, «держав днр-лнр», окупованого Криму повинен платити «податок» Гелані, а не місцевому кримінальному авторитету «Олегу Бакинському». В найближчий час ми зробимо все, щоб позбавити кримінальних авторитетів та інших «наглядачів і піднаглядачів» зареєстрованої нарізної зброї, дозволи на яку вони раніше протягом десятків років придбали, використовуючи свої корумповані зв’язки в правоохоронних органах”, – наголосив Аброськін.

За даними НГП, затримали автомобіль кримінального авторитета “Робіка” на Проспекті Миру, що поблизу костелу.