Кличко опублікував ВІДЕО про новий парк на Троєщині
13.09.2018 15:35

Мер Києва Віталій Кличко анонсував відкриття нового парку на Троєщині. На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook Кличко розмістив відеоролик, де показав як тривають роботи з облаштування нової зони відпочинку, передає kiev.klichko.org.

“Друзі! Ми продовжуємо оновлювати занедбані та створювати нові сучасні зони відпочинку в столиці. Невдовзі відкриємо першу чергу нового парку на Троєщині, вздовж проспекту Шухевича”, - написав Кличко.

За словами мера, на об’єкті ще киплять роботи, але троєщинці вже приходять подивитися і прогулятися зеленою зоною, яку закінчують облаштовувати.

“Новий парк буде площею понад 9 гектарів. Перша черга, яку невдовзі презентуємо, - майже 2,5 гектари. Вже облаштовані прогулянкові доріжки, велодоріжки, також проклали доріжки із ФЕМ на прилеглій до парку прибудинковій території”, - розповів Кличко.

В новому парку встановили освітлення, лави та урни, 2 дитячих майданчики, майданчик для ворк-ауту, розчистили озеро, біля якого розташована зона відпочинку, закінчують облаштування газону.

“Київ змінюється і стає ще гарнішим!” – відзначив мер столиці.