Лорак замінила невірного Мурата справжнім красенем
16.09.2018 11:28

Прихильниця Ані Лорак, таролог вирішила поворожити на відносини української співачки, яка на даний момент будує кар’єру в Росії, Лорак і популярного російського виконавця Сергія Лазарєва.

Таролог не випадково для розкладу вибрала в якості пари для Лорак Лазарєва. Справа в тому, що вже не вперше виникають розмови про можливе романтичне спілкування цих знаменитостей. Дані чутки з різною частотою з’являються в оточенні співачки вже протягом декількох років.

Чергова хвиля чуток про романтичну складову відносин двох зірок виникла після музичного фестивалю в Сочі «Нова хвиля». Результат розкладу на картах Таро підписниця Лорак опублікувала в коментарі під фото в Instagram співачки.

«Зробила розклад на картах Таро на пару Ані Лорак і Сергія Лазарєва. Про цій парі ходять чутки, чи це так? Ані — дівчина талановита, благородна, ставна, вона має вплив в шоу бізнесі — саме це всі Сергій і хоче бачити у своїй пасії. Але незважаючи на наявність достатньої харизми, щоб зачарувати Сергія Лазарєва — їхні стосунки не можна назвати перспективними», повідомила таролог.

Сергія прихильниця назвала відкритим і активним хлопцем. А ось для Ані такий напір може бути зайвим і обтяжує її. Ані такі хлопці здаються занадто легковажними і несерйозними. І Лазарєв для неї завжди буде здаватися занадто показушним, або простачком.

Для Лазарєва ж, на думку таролога, світ чорно-білий. Йому потрібно чітко знати, люблять його чи ні. Натяки і легкий флірт – не про нього.