Головне за ніч: воскреслий Захарченко та розбірки Путіна з Кирилом
17.09.2018 11:14

Відразу після цін на алкоголь влада візьметься за сигарети

Відразу після збільшення ціни на алкоголь нардепи вирішили взятися і за ринок сигарет, у тому числі електронних, які в законодавчому полі України мало регульовані. Так, у перші дні вересня у Верховній Раді зареєстровано одразу 7 законопроектів, які так чи інакше стосуються куріння, тютюнових виробів, їх виробництва і продажу.

Популярний український курорт пішов під воду, пляжі зруйновані: кадри апокаліпсису

У результаті масштабної зливи в улюбленому курорті українців м. Бердянськ Запорізької області, підтопило переважну більшість вулиць і приватних домоволодінь. У ДСНС повідомили, що після інтенсивних опадів 16 вересня деякі вулиці залиті водою, місцями приблизно до 20-25 см.

РПЦ

РПЦ
Втратив Україну: патріарх Кирило нарвався на гнів Путіна, назріває неймовірне

Російське джерело назвало «незвично прямолінійним втручання Кремля» в ході синодальної дискусії РПЦ. Інцидент стався через заяву прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова з цього питання, повідомляє Украина Online.

П’яний таксист протаранив зупинку з людьми в Києві і намагався втекти, є постраждалі

Увечері в неділю, 16 вересня, київський водій таксі не впорався з керуванням і на швидкості протаранив зупинку громадського транспорту, на якій стояли люди. Про це повідомляється на сторінці «Київ Оперативний» у Facebook. Відомо, що дорожньо-транспортна пригода сталася біля станції метро «Мінська».

Похорон Захарченка

Похорон Захарченка

Захарченко воскрес? На Донецькому кладовищі відбуваються страшні речі

На кладовищі «Донецьке море» на території тимчасово окупованого Донбасу, терористи виставили охорону зі зброєю навколо могили екс-ватажка так званої «ДНР» Олександра Захарченка. Відповідні знімки з коментарями опублікували в Facebook місцеві жителі. Цікаво, що саме поховання розташоване на так званій «алеї слави», де поховані терористи «Моторола» та «Гіві».