З голими грудьми і вагітна: російська співачка вийшла заміж тільки в спідниці і фаті. ВІДЕО
20.09.2018 10:07

У нареченої на другий день після весілля «зірвало дах» і вона вирішила всім показати реальні наряди, які у неї є в шафі.

Екс-солістка Hi-Fi 39-річна Тетяна Терьошина вийшла заміж за бізнесмена 23-річного Олега Курбатова.

На шлюбній церемонії новоспечена наречена з’явилася у сукні, яка крім краси, інших емоцій не викликала. Що називається — одяглася, як личить нареченій, пише POLITEKA.

Однак «класикою» Терьошина себе змогла відчувати тільки один день.

На другий день вона показала свій справжній смак і одягла миле платтячко, яке лише злегка прикривало груди співачки.

Що цікаво, дитина Тані, 4-х річна дівчинка Аріс, була вбрана в плаття-клон. І зовні дитя в цьому вбранні виглядало цілком скромно. Чого не дуже скажеш про маму …

Всі ці «веселощі» співачка запостила в своєму Інстаграмі, повідомивши, що миле платтячко-топлес мало стати такою собі «перчинкою», яку будуть дружно всі обговорювати.

Однак, чи то, вже зіткнувшись з обговоренням, чи то зробивши своєрідну профілактику прийдешньому треду, але Терьошина обговорення прикрила. Та й правильно, навіщо зайвий раз стрясати інтернет-простір всяким-різним? Не завжди приємним, напевно.

Все ж дещо фанатам екстравагантної і гламурної співачки таки вдалося обговорити.

Багатьох справді обурило те, що донька Тані була не просто очевидцем, але й учасницею топлес-дефіле. Крім того, багато відзначали, що доня Терешиної втомилася від цих «зіркових» фотосесій, де вона швидше нагадувала живий інтер’єр в мізансценах, де позувала її мати.