Магда про новий склад ЦВК: Критикувати наявність родичів чи кумів може тільки круглий сирота
21.09.2018 13:21

Попередні члени ЦВК працювали у складі комісії з 2004 року - 14 років, тому оновлення ЦВК - це нормальний процес. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів кандидат політичних наук, політичний експерт, журналіст Євген Магда.

За словами нашого співрозмовника, проводити вибори і президентські, і парламентські, зі старим складом ЦВК означало б ставити під сумнів їхню легітимність.

«Окремих коментаторів бентежить, що в новому складі ЦВК знов є перебільшення чоловіків. Для мене це свідчить про те, що у них є просто примітивне мислення. Мені цих людей шкода», - додає політолог.

На думку аналітика, зміни ЦВК - це нормальний процес. До того ж, попередні члени ЦВК працювали у складі комісії з 2004 року - 14 років.

«Я думаю, що критикувати огульно, тобто безпідставно і широким фронтом наявність родичів чи кумів може тільки круглий сирота, якій живе за законами целібату. От у нього є моральне право. Всі інші, я думаю, мають в першу чергу подивитися на свої родинні зв'язки, на своїх кумів, а вже потім критикувати», - каже співрозмовник видання.